Фирма „КОРЕКТ ББ - 13 ЕООД” е основана в гр.Русе, като е специализирана основно в дистрибуцията на интериорни, блиндирани и гаражни врати.

„КОРЕКТ ББ - 13 ЕООД” притежава права за представителство на българския пазар на една от най-добрите фирми производители на блиндирани врати в Румъния – Мега. Още от самото начало и към днешна дата, ние се стремим да утвърдим доверието към марката, доказвайки нейното качество и конкурентноспособност.

„КОРЕКТ ББ - 13 ЕООД” е представител за гр. Русе на интериорните врати и каси на Porta Doors Полша. Предлагаме богат избор на интериорни врати с широка гама разцветки и покрития от бяла акрилна боя, ламинат или фурнир цвят дъб, бук, елша, череша, орех.

Също така ние сме официален представител, за входни и интериорни врати на фирма Бест Импекс – Румъния, както и на германския производител на висококачествени гаражни врати NORMSTAHL.

За нас вратата е не само лицето на корпоративния офис, но и елемент изграждащ специфичната среда, в която се разкриват творческите възможности на всеки екип. Една от основните ни цели е удовлетворяването на клиентските изисквания за комфорт, уют и сигурност, както на работното им място, така и в техния дом. От друга страна се стремим да създадем чувство за сигурност и спокойствие, посредством висококачествените технологии и материали. Предлагаме богат асортимент от дизайнерски решения, при нестандартни поръчки, отговарящи на уникалността на Вашите изисквания. Стремим се да изграждаме дългосрочни партньорски отношения с нашите клиенти, като се ангажираме с всеки индивидуален проект, както на строителни компании, така и на крайни потребители.